1. thokhangduong

    thokhangduongThành Viên Cấp 1

    Tham gia ngày:
    8 Tháng mười một 2014
    Bài viết:
    213

    SAIGON SPORTS CLUB nhà hàng tuyển dụng

    Thảo luận trong 'Việc làm' bắt đầu bởi thokhangduong, 1 Tháng sáu 2015.

    SAIGON SPORTS CLUB Nhà Hàng tuyển dụngTotal of 7000 square meters, we are Asia’s largest mixed martial arts and cross training center located in Ho Chi Minh City. We offer various disciplines with programs designed for all competition levels. We are one of the kinds in the country respected for our credible instruction as we take pride in bringing in the best from our Trainers whose unparalleled craft and credentials are brought to the Industry to teach real martial arts. Apart from this, we offer:
    1. Chức danh : Tuyển NV bếp phó

    Nội dung tuyển dụng :

    Job Description

    1. Relevant experience and qualifications for the positionCó kinh nghiệm ở vị trí liên quan2. Sound knowledge of western and local cuisineCó kinh nghiệm với món Tây và Việt3. Able to communicate in EnglishCó khả năng giao tiếp bằng tiếng Anh4. Aware of kitchen hygiene and health and safety practicesNhận thức về vệ sinh nhà bếp và thực hành vệ sinh và an toàn thực phẩm5. Participates in training, development and menu planningTham gia huấn luyện, phát triển và lên menu6. Stock control and rotation of incoming goods, freshness and qualityQuản lý và kiểm tra tất cả chất lượng thực phẩm7. Confident professional manner and able to work unsupervisedLàm việc một cách chuyên nghiệp và có thể làm việc độc lập khi không có bếp trưởng8. Quick learner, motivated and problem solving skillsHọc hỏi nhanh, chủ động và khả năng giải quyết vấn đề9. Other tasks by ChefCông việc khác từ Bếp TrưởngRequirements

    1. 1 years of experience 2. Excellent knowledge in cooking3. Computer literacy4. Positive attitude and excellent communication skills5. Relevant training certificate6. Able to communicate in EnglishCác vị trí Nhà Hàng tuyển dụng khác:

    2. Chức danh : NHân viên bếp

    Job Description

    1. Set-up work station 2. Prepare all the prep work for soups, salads, sauces and entrees3. Stored all food items in appropriate storage area4. Assist in cooking and serving lunch and dinner5. Wash and sanitize tools, knives, kitchen area and tables6. Others task assigned by Culinary Manager/ ChefRequirements• 1 years of experience • Excellent knowledge in cooking• Computer literacy• Positive attitude and excellent communication skills• Relevant training certificate• Able to communicate in EnglishSalary: NegotiableWorking time: in shiftĐịa chỉ : 514B Huynh Tan Phat, Binh Thuan Ward, District 7. HCMC, Viet Nam.Ứng viên nộp hồ sơ về: ungvien@hoteljob.vnHoặcXem thông tin chi tiết tuyển dụng và nộp hồ sơ trực tiếp tại: hoteljob.vn/Home/Gian-hang/default/10806/trang-chu.aspx
     

Chia sẻ trang này